De bootverhuur is weer open,
zie de home page voor actuele openingstijden 


LET OP: het adres is Stal Baco, Belmermeer 5, Broek in Waterland (dus niet Belmermeer 5, Amsterdam).

Met de Auto:
Broeker Bootverhuur is gevestigd op het terrein van Paardenpensionstal Stal Baco en het is niet Belmermeer 5 Amsterdam, een I phone stuurt je hier vaak heen maar dat is een andere boerderij (Melman). Ons adres is Stal Baco, dat is de laatste boerderij aan de linkerkant van de weg; 1200 meter vanaf de T splitsing in Broek in Waterland. Zie ook de afbeelding van de entree op deze pagina. Parkeren kan onderaan de dijk vlak bij de boten, volg aub de P-bootverhuur-bordjes.

Met de Fiets:
Het is een heerlijke en mooie fietstocht vanuit bijvoorbeeld Amsterdam, Zaandam, Monnickendam of Volendam naar de bootverhuur. 

Met OV:
Zie voor adresaanwijzingen hierboven, vanaf Amsterdam CS gaan twee bussen (314 en 316 vanaf de IJzijde op het platform) naar Broek in Waterland en vanaf de metro Noord ook twee (312 en 315) . Het is wel een stukje wandelen vanaf de bushalte (Broek in Waterland DORP) naar de bootverhuur; zo’n 2,8 kilometer maar het is zeker een leuke wandeling door de polder!

EN:

In verband met de aanwezigheid van een paardenpension op het terrein zijn honden helaas niet toegestaan op het terrein en/of in de boten. Houdt aub ook rekening met een paard en zijn begeleider die ook op de toegangsweg naar de bootverhuur kunnen lopen. Deze graag stapvoets passeren.

Entree naar de Bootverhuur, de laatste boerderij aan de linkerkant van de weg (vanuit Broek in waterland gerekend)

In het vaarseizoen 2024 zijn wij geopend van
zaterdag 30 maart t/m zondag 29 september 2024 van 10 tot 18 uur.

  • In april, mei, juni en september is de bootverhuur geopend van woensdag t/m zondag (maar ook op feestdagen, in de vakanties en soms, vanwege mooi weer ook op maan- en dinsdagen, zie daarvoor de home page.)

  • In juli en augustus is de bootverhuur 7 dagen per week geopend

Contact:

Broeker Bootverhuur                                                                                     Correspondentie Adres:
Stal Baco, Belmermeer 5                                                                               Postbus 650
1151 ED Broek in Waterland                                                                          1000 AR Amsterdam
tel. 06-37525640
Email:  info@broekerbootverhuur.nl

Honden zijn helaas niet toegestaan
op het terrein van de bootverhuur en in de boten