Helaas, Broeker Bootverhuur is tot nader order gesloten.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe locatie, houdt de website in de gaten voor nieuws, wij hopen in 2019 weer open te gaan!

 

Sorry, we’re closed!

We are looking for a new location for our boats, we hope to welcom you again in 2019. 

 

Fluisterboot huren?

Fluisterboot huren

Aan de rand van het mooie dorpje Broek in Waterland, op steenworp afstand van Amsterdam is fluisterboot- en kanoverhuurbedrijf  “Broeker Bootverhuur” gevestigd. Daar kunt u van woensdag t/m zondag (juli & augustus de hele week geopend) een fluisterboot of een tuinderschuit met fluistermotor huren voor heerlijke vaartochten door een beschermd waterrijk en vogelrijk natuurgebied. De kanoverhuur heeft kajaks en canadese kano’s in verschillende uitvoeringen.

naar Fluisterboot huren

Boot- en kanoverhuur

Boot en Kanoverhuur

Fluistervaren of kanoen langs diverse routes door het schitterende natuurgebied Waterland, rondom het idyllische dorpje Broek in Waterland. U krijgt een routekaartje mee en uitleg over routes en boot/ kano voor vertrek. Dit kost wat tijd en wij adviseren U dan ook aanwezig te zijn ruim vóór uw gereserveerde tijd ingaat. Een routekaartje staat op de website. Iedere fluisterboot kan zonder bijladen 7 à 8 uur varen, mits het maximale gewicht / aantal personen (à max. 80 kg p.p.) niet wordt overschreden.

Een prettig gezinsuitje, familie-uitstapje of bedrijfsuitje / teamuitje vindt u dus bij Waterland.

naar Kano huren

Groepsuitje – personeelsdag – gezinsuitje

Theetuin 't Einde

Groepsuitje

Voor groepen die een bedrijfsuitje, afdelingsuitje of familie-uitje zoeken, zijn speciale arrangementen van 15 tot 75 à 90 personen. Een dergelijk teamuitstapje wordt op verzoek ook op maat samengesteld. Een hele leuke ervaring, waarbij teambuilding op een originele manier tot stand komt. Ook met meerpersoons kano’s kunt u aan teambuilding doen. Wilt u koffie met kruidkoek vooraf, een picknickmand mee, een high tea onderweg, de dag afsluiten met een barbecue ? Ook dat kan bij Kano & Fluisterboot Waterland.

naar Arrangementen

Varen met variatie

Theetuin 't Einde

Theetuin ’t Einde

Onderweg zijn er talloze mogelijkheden om uw vaartocht nog interessanter te maken door een aantal mogelijke combinaties, waarover wij kunnen adviseren, zoals deze suggesties:

Varen en barbecue – varen en stadwandeling – varen en wijnproeven –  varen en High Tea – varen en picknicken – varen tijdens het huwelijksfeest – varen en vergaderen – varen en fietsen – varen en wandelen – varen en logeren.

Een aantal van deze ideeën zijn vervat in de groepsarrangementen die op deze site staan vermeld.

Links:

www.bedrijfsuitje.nl
www.iamsterdam.com
www.ttuin.nl
www.waterland.nl
www.vvv-waterland.nl
www.laagholland.nl
www.laagholland.com
www.hotel-volendam.nl